Facebookovská stránka TIPOS-u už má 10 tisíc fanúšikov

14.2.2012

BRATISLAVA 14. februára (WBN/PR) – Obrovský záujem medzi užívateľmi internetovej sociálnej siete zaznamenala fan page národnej lotériovej spoločnosti TIPOS. „V noci z 13. na 14. februára nás na fan page TIPOS-u podporil, kliknutím na tlačidlo „PÁČI SA MI TO“, desaťtisíci fanúšik,“ informoval vedúci oddelenia marketingu lotérií spoločnosti TIPOS Jaromír Lipták. Okrem toho sa okolo TIPOS-u rozbehla rozsiahla debata. „O našej stránke diskutuje takmer 7000 ľudí,“ povedal Lipták.

Súčasným hitom, ktorý rozprúdil spomínanú diskusiu na fan page TIPOS-u, je prvá slovenská zoznamka na Facebooku – LOVEMACHINE. „Začala fungovať už 11. februára, v dostatočnom predstihu pred dňom svätého Valentína, patróna všetkých zaľúbených,“ informoval Lipták. Ako ďalej uviedol, cez zoznamku sa môžu spojiť ľudia na základe podobnosti profilov na sociálnej sieti. „Z párov, ktoré sa zoznámia cez LOVEMACHINE v priebehu 10 týždňov a dohodnú si rande, vyžrebujeme každý týždeň jeden a ten odmeníme. O podrobnostiach sa fanúšikovia dozvedia na našej fan page,“ dodal Lipták.

TIPOS má fan page na sociálnej sieti Facebook od konca októbra 2011. „Už za dva týždne od spustenia sme mali vyše 3500 fanúšikov,“ pripomenul Lipták. Dodal, že na stránke si nájdu fanúšikovia TIPOS-u množstvo informácií a zaujímavostí zo sveta lotérií, hier či športu. „Nechýbajú ani informácie o rôznych rekordoch a nezvyčajných udalostiach, ktoré vzbudzujú záujem medzi našimi fanúšikmi,“ uzavrel Lipták.

Link na fanpage spoločnosti TIPOS: http://www.facebook.com/tiposSK

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.